CHEVROLET SILVERADO K30

hovedbilde


FAKTA:
Eier: Walther Stallvik
Årsmodell: 1987
Motor: 6,2L/379 C.U.I diesel
HK: 143 hk

DIVERSE INFO/HISTORIE

Har hatt bilen i ca 10-12 år, har brukt den endel før jeg plukket skiltene av den.
Dette er også en litt spesiell bil fant jeg ut av V.I.N nummeret (Vehicycle identification number). Bilen ble opprinnelig solgt hos Carter i Texas.
Det er egentlig ikke en pick-up, men en flat bed truck (altså lastebil). Noe som forklarer at tvillinghjulene bygger inn istedet for ut, som er vanlig på big-dually pick-upene. Bilen er utstyrt med overdimmensjonerte bremser og driverk. Dana 60 akslinger foran og bak, samt tre ekstra bladfjærer hele veien rundt.
Ikke spesielt behagelig å kjøre etter vei med tele-hiv, men krenger da heller ikke i svinger. Bilen er som sagt levert med Diesel (noe som var høyst uvanlig i Statene) samt en manuell girkasse. Pick up kassen er forlenget i forkant for å matche den lange ramma, og det som hadde kunnet stukket ut bak kassen (av ramma) er kappa.
Det hele er godkjent slik. Bilen er levert med air condition og power windows pluss litt andre små ting som man kanskje ikke forventer seg i en lastebil. Bilen er delvis opplakkert (mangler god lakk på pick up kassa og lakk på fremre del av ramma). Skal på veien om ikke lenge.